dilluns, 30 de gener del 2012

Demà dimarts 31 assemblea de pares a les 19'30h

A continuació compartirem la nota que s'ha repartit als alumnes del IES Tirant lo Blanc per a convocar els pares i mares a una assemblea demà dimarts dia 31 a les 19'30h en l'aula d'usos múltiples de l'Institut. Però abans aprofitem per a recordar les mobilitzacions d'esta setmana: hui protesta a les 11h a la porta de l'Institut, dimecres a les 14:15 assemblea de professors (també a la SUM) i eixa mateixa vesprada de dimecres manifestació a Gandia a les 18:00h (podeu veure el cartell de la manifestació ací a la dreta).

CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA PARES

Pares/mares:

El proper dimarts 31 de gener de 2012 a les 19’30 h es celebrarà una assemblea a la SUM del centre per tal d’informar sobre les retallades en educació i com ens afecten, així com l’estat actual de l’edifici i proposar actuacions.

Per poder contactar més ràpidament i no utilizar tant de paper l’AMPA ha creat un correu electrònic, us agrairíem que enviareu un mail des del vostre correu electrònic, en cas de que no en tingueu podeu utilizar el dels vostres fills, simplement cal indicar el nom, curs i grup de l’alumne i així crear un grup i poder informar a tots/tes el més aviat posible.


El president de l'AMPA

I DIMECRES, TOTS AL PASSEIG!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada