dijous, 26 de gener del 2012

Manifestació a Gandia dimecres 1 de febrer

La Plataforma per l'Ensenyament públic de la Safor-Valldigna ens convoca a la manifestació que tindrà lloc el pròxim dimecres dia 1 de febrer a les 18:00h a Gandia. El trajecte començarà en l'Hospital (Passeig Germanies) perquè la convocatòria és conjunta amb la Junta de Personal del Departament de Salut de Gandia. És una ocasió immillorable per a denunciar les retallades dels serveis públics en Educació i Sanitat, i esperem comptar amb la màxima participació de professors, pares i alumnes en la manifestació.

Tot i que recordarem degudament la convocatòria a mesura que s'acoste el pròxim dimecres dia 1, de moment vos enllacem a la pàgina en Facebook de la Plataforma per l'Ensenyament públic de la Safor-Valldigna. Allà podreu seguir les novetats relacionades amb les protestes dels centres educatius de la comarca i més detalls sobre les accions futures. Recordeu que a la nostra pàgina en Facebook Tirant per la pública podeu trobar també algunes d'aquestes informacions (especialment les relacionades amb l'IES Tirant lo Blanc).

* * *

A la pàgina sobre les retallades en xifres de l'IES Maria Enríquez hem enviat i afegit un resum de la informació (de deute, de substucions no cobertes, etc.) del nostre centre. La voluntat dels companys del Maria Enríquez és que altres centres puguen incorporar i actualitzar la seua situació de manera centralitzada a la seua pàgina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada