dijous, 26 de gener del 2012

L'Ajuntament de Gandia també retalla en el Tirant

Tot i que la major part dels nostres retrets van adreçats a la màxima institució que regeix el sistema educatiu públic, que és la Generalitat Valenciana i en concret la Conselleria d'Educació, des de la comissió del Tirant lo Blanc volem fer notar que l'Ajuntament de Gandia també està dimitint de les seues responsabilitats en allò referent a l'educació. En el cas concret del nostre institut, és molt preocupant la ja programada supressió del "Programa d'Atenció a l'Alumnat", que fa anys que dóna suport a molts alumnes d'aquest i altres centres de Gandia. Potser no vos sone el nom del programa, però molts professors, alumnes i pares coneixereu Yolanda, que s'ha encarregat durant anys del programa al Tirant. La continuïtat de la seua tasca al Tirant està més que en perill: si no aconseguim que l'Ajuntament rectifique, podem donar per liquidat el Programa abans que acabe el curs present.

Ja tindrem ocasió d'exposar detingudament els nostres arguments contra la supressió del Programa en aquest espai o en algun article a la premsa. Però el primer és informar: a continuació hem fet un breu recull d'extractes de l'edició local del Levante-EMV en què es tracta la supressió del programa. Són tres documents:


1) Una notícia del dia 18 de Gener amb el títol: Gandia suprime el programa de atención a alumnos con dificultades "para mejorarlo" (hem respectat les cometes del titular, que el fan certament surrealista).

2) Un article d'opinió del dia 22 del professor de l'IES Veles e vents del Grau Josep Lloret, en què exposa els seus arguments en contra de la supressió del programa.

3) Una resposta a l'article, del dia 25 de gener, per part d'Alberto Moratal, de Noves Generacions del PP de Gandia, en què justifica la supressió del programa (d'una forma que des de la comissió no podem compartir però que mereix formar part del recull).

Podeu fer clic damunt les imatges per a llegir millor els articles.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada