divendres, 20 de gener del 2012

Encetem el blog

Encetem aquest blog compartint la nota de premsa enviada ahir i que conté els acords presos en claustre i assemblea de professors el passat dimecres dia 18 de Gener. La concentració anunciada en la nota de premsa ha tingut lloc aquest mateix matí: hem triat, de moment, la foto de la concentració com a capçalera d'esta pàgina.

Igualment, estem elaborant la nostra pàgina a Facebook. Visita-la!


NOTA DE PREMSA:

L’IES TIRANT LO BLANC ACORDA OPOSAR-SE A QUE L’ADMINISTRACIÓ CEDESCA SOL PÚBLIC PER A FER CENTRES PRIVATS

LA MOBILITZACIÓ CONTINUA


Ahir dimecres celebràrem un Claustre Extraordinari per tal d’informar de la situació creada per les carències que estem patint a l’institut (a més de treballar en un centre que cau a trossos, el no ingrés de les despeses de funcionament del 2on i 3er quadrimestre, la no substitució del professorat de baixa, el no pagament i retallada de les beques de llibres, ...). El claustre va aprovar per unanimitat la proposta d’oposar-se a la iniciativa del govern valencià de creació de CIS (Centres d’Iniciativa Social) i per tant a que l’ajuntament cedesca solars públics per a fer centres concertats, com sembla que s’ha publicat podria fer-se el nou IES de Beniopa-Passeig.

Posteriorment al claustre, el conjunt del professorat es va constituir en assemblea de treballadors de l’ensenyament i va debatre i aprovar per unanimitat la proposta unitària de tots els sindicats “No a les retallades en els serveis públics. No a les retallades en educació. Depuració de responsabilitats en el Consell”, en la qual es manifesta el rebuig al decret del Govern Valencià que retalla a l’educació pública.

S’analitzaren les conclusions i propostes de l’assemblea comarcal del dimarts, de tal manera que ens adherim a la manifestació unitària del dissabte a València, hem convocat a una assemblea informativa als pares i mares del centre per al proper dimarts dia 24, i el mateix dia també s’ha convocat l’assemblea de delegats del centre amb la mateixa finalitat informativa, entre altres accions.
Per altra banda, recordem que anem a concentrar-nos “De dol per l’educació pública” demà divendres a les 11 h. i que tots els dilluns seguirem concentrant-nos a la mateixa hora, seguint els acords unitaris comarcals.

Gandia (La Safor), 19 de gener de 2012.

                        El Comité de seguiment de l’IES Tirant lo Blanc


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada