dilluns, 23 de gener del 2012

Seguim concentrant-nos a les portes del Tirant

Hui dilluns (i res ens fa pensar que hàgem de deixar de fer-ho) ens hem tornat a concentrar a les portes del nostre IES (Tirant lo Blanc de Gandia) posant-nos de dol per l'ensenyament públic. Més avall ens teniu, amb les nostres samarretes "Per una educació pública i de qualitat" i la pancarta de -F1=+FP (menys Fòrmula 1 és igual a més Formació Professional).

Aquests dies les iniciatives es multipliquen, i costa orientar-se entre tantes dades i accions. Aquest lloc web, que està encara per polir, i els seus comptes associats a Facebook i Twitter pretenen fer-se eco del que anirem fent des del Tirant lo Blanc de Gandia. Potser ens estem deixant alguna cosa per contar, però tot fa pensar que tenim moltes setmanes de reivindicacions per davant per a anar informant-vos i compartint experiències.

De moment vos enllacem el web que l'IES Maria Enríquez de Gandia ha creat per a posar en xifres l'efecte de les retallades en el seu centre. Tan aviat com posem un poc d'ordre (perquè els càlculs els tenim ja fets) els compartirem ací i al seu web: http://retalladeseducativesenxifres.jimdo.com


Visiteu també la nostra pàgina a Facebook. I seguiu-nos a twitter: @tirantxpublica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada